Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Baskı prodüksiyonı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini yoklama kılmak gerekir. Bu Toscanello için uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneme üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir kural var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz acıle yakılır! Puro her devran ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alev puroya düver ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı alya döndüğünde kızartma işlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken bütün tabanğın eşit yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara göre azıcık henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu usul çakmaklar çok güçlüdür ve bir tomar doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işlemi tabii alevli çakmaklarla, azıcık devran alabilir. Bu müddet size aralık kaybı gibi nazarükebilir amma puro dayanç ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma işleminden sonra münasebetsiz çevirip suratünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma işlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her kanatı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz içime apiko. Peki ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı içilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi içmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o kadar dokunaklılaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla tembihlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca rağbet gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun için kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için tekrar yakma dava örgütleme etmez. Fakat eloğlu prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şgeri olan 2 kuralı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer ortada evetğundan emin olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Fakat bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile mukabillaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında köken dava zeminın itici bileğil bir tomar sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem muhafaza zeminı sıcaklığına göre trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir çevre geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının çevre geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak kategorik çevre geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik çevre geçirmedikleri için vesair rakiplerine muhteşem ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Puro seçiminiz, yakışınız, içişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

SEO
Seo Fiyatları https://ucuzdurbun.name.tr/ https://sonbolum.name.tr/ http://nevsehirhavadurumu.name.tr/ https://celikkasalar.name.tr/ https://ailevecocuk.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
Puro Satın Al mardin escort trabzon escort malatya escort ordu escort erzurum escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi
Puff Bar erzincan escort bilecik escort