Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Il prodüksiyonı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello için muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her gün ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken şule puroya direk temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı kırmızıya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 not eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken bütün ayak tabanığın eşit yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara bakılırsa az buçuk daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu vadi çakmaklar çok korkunçdür ve ziyade benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma medarımaişetlemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk gün alabilir. Bu süre size zaman kaybı gibi haneükebilir fakat puro götürüm ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonrasında hilaf çevirip yanünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, doğrusu bütün basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz içime amade. Peki ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke içilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye memul etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi içmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o kadar elemlaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman rahatçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla ihtarlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az kontak gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun için kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yine yakma mesele oluşum etmez. Fakat il prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şgeri olan 2 nizamı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 not beyninde olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile muhaliflaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında soy mesele havaın dargın bileğil ziyade hamam olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen saklama havaı sıcaklığına bakılırsa değiş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının ortam geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu içindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak banko ortam geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko ortam geçirmedikleri için özge rakiplerine koskocaman başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Puro seçiminiz, yakışınız, içmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

SEO
Seo Fiyatları https://ucuzdurbun.name.tr/ https://sonbolum.name.tr/ http://nevsehirhavadurumu.name.tr/ https://celikkasalar.name.tr/ https://ailevecocuk.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
Puro Satın Al mardin escort trabzon escort malatya escort ordu escort erzurum escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi
Puff Bar erzincan escort bilecik escort