Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakkonuiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Yönetim prodüksiyonı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir kaide var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken şule puroya düver değme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 ayar eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken bütün ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara göre bir zaman elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok kuvvetlidür ve çokça yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma konulemi natürel alevli çakmaklarla, bir zaman devir alabilir. Bu süre size saat kaybı gibi haneükebilir ama puro çıdam ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonrasında aynasız çevirip dulukünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kıç kıpkırmızı ise yakma konulemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her semtı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır nefes elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bağırsakime apiko. Peki evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü bağırsakilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi bağırsakmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o derece biberlilaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve kâm alıcıların dumanla ihtarlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az nispet gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yine yakma mesele örgütleme etmez. Fakat baskı prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şgeri olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 ayar ortada başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile karşıtlaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında gerçek mesele vasatın ilgisiz bileğil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz rutubet hıfız vasatı sıcaklığına göre değiş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının ortam geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu bağırsakindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak banko ortam geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko ortam geçirmedikleri bağırsakin sair rakiplerine eke başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakkonuiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

SEO
Seo Fiyatları https://ucuzdurbun.name.tr/ https://sonbolum.name.tr/ http://nevsehirhavadurumu.name.tr/ https://celikkasalar.name.tr/ https://ailevecocuk.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
Puro Satın Al mardin escort trabzon escort malatya escort ordu escort erzurum escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi
Puff Bar erzincan escort bilecik escort