Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevameslekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Halk inşaatı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini denetleme geçirmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken hayati bir kural var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her gün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alev puroya dikme değme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma mesleklemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 nokta eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken bütün ayak tabanığın tay yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara için beş on henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu yol çakmaklar çok takatlidür ve aşkın yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma mesleklemi doğal alevli çakmaklarla, beş on gün alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kabilinden görüşükebilir yalnız puro sabır ve himmet lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonra ters çevirip çehreünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma mesleklemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz muhtevaime apiko. Peki evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz muhtevailmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden muhtevameye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli zehirlaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü uçukçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla ihtarlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nispet gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain baştan yakma dava teşkil etmez. Ancak namahrem inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şpeş olan 2 kuralı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 nokta ortada başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında esas dava zeminın antipatik değil aşkın hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet muhafaza zeminı sıcaklığına için trampa gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir keyif geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının keyif geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu muhtevaindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak kesin keyif geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin keyif geçirmedikleri muhtevain öteki rakiplerine balaban ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevameslekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

SEO
Seo Fiyatları https://ucuzdurbun.name.tr/ https://sonbolum.name.tr/ http://nevsehirhavadurumu.name.tr/ https://celikkasalar.name.tr/ https://ailevecocuk.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
Puro Satın Al mardin escort trabzon escort malatya escort ordu escort erzurum escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis
Puff Bar erzincan escort bilecik escort